Taklimat Pemantapan Amalan Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA), Institut Biosains | INSTITUT BIOSAINS
» BERITA » Taklimat Pemantapan Amalan Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA), Institut Biosains

16 Jun 2023 - Institut Biosains (IBS) telah berjaya mengadakan taklimat bertajuk “Pemantapan Amalan Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA)” di Auditorium IBS. Taklimat telah disampaikan oleh Puan Shamriza Shari, selaku penyelaras EKSA dan fasilitator dari Pusat Jaminan Kualiti (CQA) di Universiti Putra Malaysia.

Objektif utama penganjuran taklimat ini adalah untuk memantapkan lagi kualiti dan produktiviti perkhidmatan persekitaran kondusif.  Matlamatnya adalah untuk bertindak sebagai pemangkin kepada transformasi kerja berkualiti dengan mematuhi piawaian kerja yang jelas dan memupuk semangat berpasukan.  Taklimat ini telah dihadiri oleh 46 orang staf IBS.

Tarikh Input: 26/07/2023 | Kemaskini: 26/07/2023 | azah

SXEdGAC~