Anugerah Johan Amalan 5S Peringkat Universiti Dan Tempat Keenam Bagi Anugerah In | INSTITUT BIOSAINS
» BERITA » Anugerah Johan Amalan 5S peringkat Universiti dan tempat keenam bagi Anugerah In

Majlis Hari Kualiti & Inovasi Perkhidmatan 2015

Sukacita dimaklumkan bahawa Institut Biosains telah berjaya mendapat Anugerah Johan Amalan 5S peringkat Universiti dan tempat keenam bagi Anugerah Inovasi Perkhidmatan. Hadiah telah disampaikan oleh Naib Canselor di Majlis Hari Kualiti & Inovasi Perkhidmatan 2015 di Dewan Besar semalam. Pihak pengurusan merakamkan ucapan tahniah dan syabas atas komitmen dan kesungguhan oleh semua warga IBS samada yang terlibat secara langsung mahupun tidak secara langsung.

Tarikh Input: | Kemaskini: | amir_peli

SXEaRA0~