FIT Programme | INSTITUTE OF BIOSCIENCE
» NEWS » FIT Programme

FIT Programme

Seramai 26 staf Institut Biosains telah berjaya menamatkan program Pemerkasaan FIT (Fitness, Innovation, Team Work) yang menggabungkan staf (bukan akademik) Institut-Institut di Universiti Putra Malaysia. Program yang telah mendapat kerjasama dari pihak Biro Tata Negara, Jabatan Perdana Menteri ini telah diadakan pada 12-14 Ogos 2016 dan bertempat di KBN Ulu Sepri, Rembau, N. Sembilan. Program Kendalian Seksyen Latihan Pejabat Pendaftar, UPM yang telah mengumpulkan seramai 88 orang peserta dari pelbagai institut di UPM ini berobjektif untuk memupuk semangat kenegaraan dan jati diri.

Program ini telah dirasmikan oleh Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (HEPA), UPM, Prof. Dato' Dr. Mohammad Shatar Sabran

Date of Input: | Updated: | azah

INSTITUTE OF BIOSCIENCE